On Circus Grounds en The Final Act

Na vier gespannen weken is de Kickstarter voor On Circus Grounds, de Engelse vertaling van Meester 1883, met een weergaloos succes afgerond! We zijn geëindigd op 487% van het doelbedrag en we hebben bijna 60,000 euro opgehaald!

Nachtlot 1885

Sinds 25 november is Nachtlot te koop op onze webshop – een toegift op Meester, 1883!

Ons tweede speelbare product is een print and play murder mystery party game. Het is oorspronkelijk ontwikkeld voor het live evenement voor backers van de crowdfunding, maar na het succes daar hebben we er gelijk aan gesleuteld zodat het door ieder zes- of achttal in Nederland en België te spelen is!

Vier bollen in het NRC!

Lucas Brouwers, spellenrecensent van het NRC Handelsblad, heeft dit najaar mogen genieten van Meester, 1883 en schreef er een recensie over.

Niet alleen zijn we nu te vinden in één van de nationale kranten; we hebben ook nog eens de geweldige score van 4/5 bollen gekregen!

“De puzzel zit prachtig in elkaar. Zeker als je bedenkt dat alle informatie om de moord op te lossen in één keer over de spelers wordt uitgekieperd. Je wéét dat de oplossing tussen alle papieren te vinden is, je hoeft alleen de juiste aanwijzingen aan elkaar te knopen. Simpel toch? Maar de ontwerpers hebben de cruciale plotpunten listig gefragmenteerd over de verschillende documenten.”